BRÖLLOPSMENYER
Här hittar ni lite förslag på vad som erbjuds men samtidigt får ni gärna komponera en egen som passar er.
FÖRRÄTTER
Löjrom med rödlök, cream fraiche samt smörstekt bröd & citron
Smörstekt pilgrimsmussla serveras med höstsvampssoppa samt chips på svartrot
Jordärtskockssoppa serveras med en räkor samt vitlöksbröd
Carpaccio på oxfilé serveras med syltade lökar, hyvlad parmesan, svampkräm
Bakat sidfläsk serveras med äppelsallad och karamelliserad lök
Svamprisotto serveras med hyvlad parmesan
VARMRÄTTER
Hjortytterfilé serveras med rotselleripuré samt krispig ostronskivling gräddsås smaksatt med enbär
Halstrad torskrygg serveras med potatispuré samt sidfläsk, schalottenlök och rödvinssås
Helgrillad oxfilé serveras med senapshollandaise, potatisfondant, bakad äggula
Smörstekt hälleflundra serveras med skaldjursskum samt rostade betor
DESSERTER
Chokladpannacotta serveras med marinerade bär
Vit chokladmousse serveras med brownie samt bakat äpple
Ostbricka med kex samt marmelad
2 sorters tryffel