agarmat-logo
Bakverk
Dukning
Ring


BRÖLLOPSMENYER

Här hittar ni lite förslag på vad som erbjuds men samtidigt får ni gärna komponera en egen som passar er.


FÖRRÄTTER

Löjrom med rödlök, cream fraiche samt smörstekt bröd & citron

Smörstekt pilgrimsmussla serveras med höstsvampssoppa samt chips på svartrot

Jordärtskockssoppa serveras med en räkor samt vitlöksbröd

Carpaccio på oxfilé serveras med syltade lökar, hyvlad parmesan, svampkräm

Bakat sidfläsk serveras med äppelsallad och karamelliserad lök

Svamprisotto serveras med hyvlad parmesan


VARMRÄTTER

Hjortytterfilé serveras med rotselleripuré samt krispig ostronskivling gräddsås smaksatt med enbär

Halstrad torskrygg serveras med potatispuré samt sidfläsk, schalottenlök och rödvinssås

Helgrillad oxfilé serveras med senapshollandaise, potatisfondant, bakad äggula

Smörstekt hälleflundra serveras med skaldjursskum samt rostade betor


DESSERTER

Chokladpannacotta serveras med marinerade bär

Vit chokladmousse serveras med brownie samt bakat äpple

Ostbricka med kex samt marmelad

2 sorters tryffel